LIVRAREA GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 500 LEI CONTINUA CU URGENT CURIER

Te afli aici

Acasa

Conditii de returnare

Conditii de returnare

Inks.ro accepta returnarea unui produs in termen de maxim 14 zile de la cumparare, cu conditia ca acesta sa nu fi fost desigilat (legea prevede ca nu pot fi returnate cartusele, tonerele, riboanele si filmele de fax deoarece se deterioreaza rapid dupa desigilare) si sa se gaseasca in ambalajul original, insotit de documentele originale.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea lor intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, duce la refuzarea returului. Costurile de transport in caz de retur vor fi suportate de client.

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Inks.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ati notificat in scris, pe mail. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

Conditiile de returnare prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Te afli aici

Acasa

Conditii de returnare

Conditii de returnare Confidentialitate Despre securitate Intrebari frecvente Livrare Termeni si conditii Harta site Contact Cartuse Imprimante Net

Euro-Tel S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 17669
Inks.ro - Magazin online de cartuse imprimanta.

Inks.ro - Magazin online de cartuse imprimanta

Copyright © 2010 - 2020 Inks.ro
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com