LIVRAREA GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 500 LEI CONTINUA CU URGENT CURIER

Te afli aici

Acasa

Despre securitate

Despre securitate

Inks.ro transmite datele intre browser si server criptate, folosind un protocol bazat pe doua chei de autentificare: una publica si alta privata. Datele trimise din browser catre serverul web sunt criptate folosind cheia publica a site-ului, ceea ce garanteaza ca mesajul va putea fi decodificat doar de serverul pe care este gazduit site-ul Inks.ro. In acelasi timp, certificatul digital, semnat de o autoritate de certificare recunoscuta de browser, garanteaza adevarata identitate a site-ului Inks.ro dar in acelasi timp previne interceptarea datelor pe traseul transmisiei, independent de calea de comunicare.

Inks.ro foloseste solutia ePayment care este certificata 3D Secure de catre VISA si MasterCard prin intermediul Romcard. Autentificarea platilor folosind programele Verified by Visa si MasterCard SecureCode (programele "Verified by Visa" respectiv "MasterCard Secure Code"), mentine acelasi nivel de securitate in mediul virtual al comertului electronic ca si in mediul fizic in care exista legatura directa intre comerciant si detinatorul de card.

Protocolul 3D Secure

VISA si MasterCard au dezvoltat in colaborare un sistem ce presupune inregistrarea fiecarui detinator de card prin atribuirea unui cod (sau parola) de autorizare a fiecarei tranzactii online. Acest cod va fi cerut cumparatorului online de catre sistemele Verified By VISA sau MasterCard SecureCode in momentul in care plaseaza o comanda.

Beneficii:

* Securitate marita pentru tranzactiile online

* Asigurarea ca doar posesorul cardului poate tranzactiona online

* Cardul inrolat in 3D Secure va fi recunoscut automat in toate magazinele inrolate in sistemul 3D Secure

* Reducerea riscului de frauda atat pentru comercianti cat si pentru posesorii de carduri inrolate

* Cresterea calitativa a serviciilor oferite

* Reducerea tranzactiilor disputate si a costurilor aferente

Datele despre card sunt introduse direct in sistemele bancii. In cazul cardurilor emise sub sigla altor organizatii, stocarea acestor informatii se face criptat, folosindu-se algoritmi proprii de criptare, pe medii care sunt fizic separate de mediile cu acces on-line pe serverele ePayment. Stocarea se face doar pe durata maxima in care un refuz la plata poate fi initiat de catre client.

Te afli aici

Acasa

Despre securitate

Conditii de returnare Confidentialitate Despre securitate Intrebari frecvente Livrare Termeni si conditii Harta site Contact Cartuse Imprimante Net

Euro-Tel S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 17669
Inks.ro - Magazin online de cartuse imprimanta.

Inks.ro - Magazin online de cartuse imprimanta

Copyright © 2010 - 2020 Inks.ro
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com